Elias i Stockholm fick 105 000 kr

Elias i Stockholm efter utbetald ersättning för Akneärr

Ärr från akne

Elias fick ut hela 105 000 kr efter att ha lidit av acneärr i både ansikte och på rygg.

Acne, som till vardags också kallas för finnar, är en vanligare hudsjukdom än vad många tror. Det sätter sig oftast i ansikte, på bröst och rygg/axlar där du har mest talgkörtlar.

Acne kan behandlas med hjälp av olika behandlingsmetoder som erbjuds i vårdcentraler och av hudspecialister. Den mest förekommande behandlingen av acne är kräm eller salva av något slag. För grövre besvär rekommenderas tabletter däribland tetralysal eller isotretinion som är väldigt vanliga.

Trots behandling av akne blir huden inte alltid slät som innan utan acnen lämnar ofta spår av sig i form av acneärr. Det är en tuffare utmaning att ta bort akneärr än vad det är att få bort acne. Här hör behandlingar som mikroneedling till, vilket är en form av skada i huden som gör att kroppen triggar igång en reparationsprocess och producerar ny kollagen.

Ärr efter finnar, som Elias och många andra svenskar, lider av klassas som ärr till följd av en hudsjukdom, vilket i många fall kan ge rätt till ersättning.

Elias hittade InCertify genom en annons som han såg på Facebook. Efter att ha knappat in sitt telefonnummer i vårt formulär blev han uppringd av en av våra specialister för att diskutera sina ersättningsmöjligheter.

Ett mail, där Elias blev ombedd att skicka in lite bilder på sina akneärr, och några månader senare hade han sina pengar i kontot.

“Väldigt bra service och snabb återkoppling!”

När vi frågade Elias vad han skulle göra med pengarna blev svaret. “Investera i krypto”.